Opis
Sous-vide univerzalni kuhalnik, preprost in vsestranski aparat, ki se uporablja v profesionalni gastronomiji. Natančen nadzor temperature vode zagotavlja popolne rezultate pri pripravi jedi. Kuhanje v vakuumu omogoča pripravo jedi brez izgube vonja in okusa, ki so bogato prisotni v mesu, zelenjavi, ribah in drugih surovinah. Noben drug način priprave ne omogoča tako nežno obdelavo, ki hkrati ohranja vse okuse, kot ravno Sous-vide.
Lastnosti
vodotesnost v skladu s IPX 7
segreje 30 litrov na temperaturo 56 °C v približno 45 minutah:
cirkulacija vode: 8 l/minuta
osvetljen LED zaslon za:
trenutno temperaturo
časovnik do 99 ur
natančno elektronsko uravnavanje temperature do 90 °C
mobilna uporaba, prostorsko varčen in praktičen
uporaben za vse posode z globino 15 cm in več
naraven okus, sestavine in oblika se s to metodo najbolje ohranijo
enostavno čiščenje