Opis
Sous-Vide – kuhanje pri nizki temperaturi, segrevanje z ohranitvijo vseh hranilnih lastnosti živil, ki ostanejo sočna, njihova barva in aroma pa se s pripravo še okrepita. Profesionalno kuhanje v vakuumski vrečki v vodni kopeli.
Lastnosti:
- nerjaveče ohišje naprave
- časovnik
- prostornina 10 l
- omogoča natančno kuhanje (razlika največ 0,5 °C)
- "prekuhavanje" je praktično nemogoče
- natančna elektronska regulacija temperature, cirkulacija vode za zagotavljanje enakomerne temperature
- živila ostanejo sočna, njihova barva in aroma pa se med pripravo še okrepita. Živila se ne izsušijo, ne oksidirajo in ne izgubijo svojih hranilnih snovi.
- zahvaljujoč nežni toplotni obdelavi se ohranijo pomembne hranilne snovi
- notranje mere (v x š x h): 15 x 30 x 22 cm
Za izdelek Steba SV 2 priporočamo nakup izolacijskih kroglic Steba, ki varčujejo z energijo in natančneje uravnavajo temperaturo kopeli.