Opis
Klasično rjavo emajlirano posodo so uporabljale že naše babice. Rjava posoda je predvsem praktična, jeklena osnova je prekrita z emajlom, steklu podobno talino, ki ustvarja trpežno, popolnoma nenevarno površino.
To posodo za velike količine hrane lahko uporabite pri kuhanju velikih količin hrane za svojo družino, obrtnike ali gostinske storitve na taborih. Tudi klavnice in domače mesarstvo so idealne možnosti uporabe.
Ta 20-litrski lonec lahko uporabite tudi pri konzerviranju lastnih vrtnih pridelkov ali zelenjave in sadja lokalnih pridelovalcev.
Prednosti emajlirane posode:
- primerna za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijskimi
- možna uporaba v pečici
- izdelava z manjšimi pomanjkljivostmi sledi tradicionalni izdelavi
- lahko vzdrževanje - preprosto jo operite z detergentom na običajen način ali predhodno namočite
Priporočamo za: - posodo za kuhanje z emajlirano posodo:
pri intenzivnem segrevanju uporabljajte kuhinjske rokavice
kotliček je priložen brez pokrova
Parametri: